Monday, November 23, 2009

Kegembiraan??

Btol ker...bile ada org kata cmni..
"aku gembira.. bile ko gembira...."
hakikatnyer? hurm... agak perit utk menerima kenyataan kan?? tp tu la yang kite kena telan dan akan meneruskan kehidupan.. seperti biasa or luarbiasa..

aku sekarang..tgh mengalami fasa perubahan yang besar dlm hidup aku..maybe xla besar mane pon kot? tp.. mmg tu lah yang aku kna terima buat masa sekarang dan akan datang..

hurmm.. blog ni je lah tempat aku nk membebel.. n bermonolog.. tau ada yang baca.. mekaseh.. hehe

ntah ape ntah aku merepek kali ni. maybe hari tu makin hampir bg aku.. aku nk mungkir janji atau teruskan dgn ape yang aku dah wat..

bile lah nk berubah hidup aku ni..

nanti anta report praktikal.. xtau ape nk wat.. biarkan berlalu?? uhrmm... dtg dan pergi??
or... pape lah..

bla...bla...bla...

huhu....

bye..

1 comment:

Putra Al-Maliki said...

gembirakan dirimu.. elakkan berdukacita.. =)

psst: Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails