Tuesday, December 08, 2009

Pemberian yang membawa seribu makna....

Happy Lovers.. permberian ini amat bermakna buat aku.. dr seorang sahabat yang aku kenal dan rapat bagaikan adik beradik.. THANKS to her.. setiap kali aku pandang benda ni.. pasti aku teringat saat manis aku ng dia.. aku xtau ape yang membuat aku tertarik untuk berkawan ng dia sehingga sekarang.. aku sentiasa doakan kebahagian dia.. harap dia bahagia wat selamanyer.. wlupon dah xdpt nk jumpa hari2.. call hari2.. masing2 sibuk ng komitmen sendiri.. dan mybe dia akan sibuk selepas ini.. harap dgn teknologi yang ada sekarang ni dpt aku sentiasa melihat perkembangan hidupnya dr jauh.. aku slalu gak sms dia.. tp aku xmharapkan reply pon.. aku tau dia sibuk n penat.. lagipon ada lagi penting dr aku ni.. huhu. saja nk abiskan cdit.. 1/2sen jer sms.. apa ada hal.. hehe..

apa la cerita membe2 aku yang lain.. yang pernah serumah.. sekelas.. satu bus g balok.. haha.. apa diaorg wat sekarang?? mesti tgh happy2... gudluck guys.. sape je la yang bc blog aku ni.. budak2 huh.. ea2 o jer nk bukak.. xper.. janji tempat ni aku mengeksperasikan diri aku.. hahaha.. eaker ayat tu.. aku teringin gak nk upload gmbr2 dulu kat facebook.. tp xle ar.. rasa sedih sgt.. kenangan yang xdpt dilupakan.. selepas alam persekolahan.. alam universiti lagi mencabar rupanyer..


ok lah..

bye.. :-) to her... luv u so much.. as a frenz k geng... jgn nk pk benda lain.. aku luku pala sorg2...

12 comments:

Putra Al-Maliki said...

saudara x cube bincang dengan dia tentang masa depan? maksud saya mendirikan masjid bersam dengannya? =)

psst: Hi! Salam ziarah. Jom xchange link & sila komen entri blog saya di http://putraalmaliki.via.my/ . TQ.

Yaya Johorean said...

Thankz zam. Yaya pun sntiasa bawak "happy lovers" ni tau sbb yaya ltk kt pendrive. mustahil gak yaya lupe, beli kt tmpat jauh tu. hehe...

Zam, yaya mnta maaf yee sbb yaya jrg balas msg. Kdg2 yaya ni lupe sbb menangguh nk mmbalas nye. Lagi lah skrg ni mata yaya sakit balik, asyik pening pale jee... :-(

Ok zam... jaga diri bebaik tau... love u too friend.

Thankz a lot zam....yaya sampai skrg msih x tahu npe zam ske kwn ng yaya... neway, thankx.

Khairulnizam said...

Blogger Putra Al-Maliki said...

saudara x cube bincang dengan dia tentang masa depan? maksud saya mendirikan masjid bersam dengannya? =)...

hehe..dia nk mendirikan masjid ng org len.. sy just kawan jer ng dia,, kawan baik

Yaya Johorean said...

Ye kee die nk mndirikan rumahtangga ng org len?

Khairulnizam said...

haah,,,moga dia bahagia selamanyer,,

LoStGuErReRos... said...

Beb... sedih kisah korang ni... nak nangis pu ade aku ni... hu...hu... papepun kalo ade jodoh tak kemana... zam aku rindu ngan budak umah kite... berharap sangat nak jumpe balik, nak peluk sorang2... Aritu tak berkesempatan... Sebab korang dunia aku ni penuh ngan warna... sayang korang sumer sbb korang sahabat aku... harap korang sumer berjaya dalam hidup...

Khairulnizam said...

ko sihat ke x ni din??ko nk peluk kitaorg ker..ko nk peluk dia.. hehe

Yaya Johorean said...

Adeh..aku lg sedey dgr luahan hati dan perasaan kau Din cute... Ko x mo rindu pd geng gedikz club? x nak pelok sorang2? hahahahha...........

LoStGuErReRos... said...

Ko ni spoil la zam... aku baru nakwat citer yg touching... hehheh... Sebenarnya aku nak peluk korang pastu aku nak tikam blakang korang... hahahahahaa(gelak jahat...) Pastu aku nak jual organ dalaman korang... masyuk beb... hahahaha... Dah maca joker lak ek... ko takut tak zam??? :)

Khairulnizam said...

ker ko nk peluk DIA din??hehe

Yaya Johorean said...

DIA tu sape zam?? hahahhah.... ayooo... din sudah de buah hati...

Khairulnizam said...

buah hati din budak kelas kite yaya..hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails