Friday, May 29, 2009

da tamat.... tp sedih... :-(

harini last day aku kat puncak.. maybe.. last program soft skill.. dan hari ni aku gunakan peluang utk rapat ng dia.. huhu... gurau jer.. hari ni aku cuba tangkap ape yang fesi tu ckp jer.. hehe.. mklumla kepala lambat sikit...

harini dlm kelas byk gak la belajar..sal suasana interview.. cara nk jawab soalan.. wat resume.. responsibilities..

sesi pagi penuh ng presentation.. seronok gak.. ada yang muka nk ngamuk pon ada.. ada yang tersasul.. biasalah nervous punyer pasal.. klu aku.. confirm xkuar suara.. HAHAHA...

memandangkan harini jumaat so kelas smpai pukul 12.30tgh jer.. then smbung alik pukul 2.30 ptg.. group aku dr 9 org tinggal 6 jer.. aku sorang jer lelaki tunggal.. yang tinggal.. delina, shema, faridah, sharifah, err... sorg lagi lupa.. maaf... xigt name la.. shida kot?? agak mesra gitu.. hahahaaha

da last kan. so agak sedih la masa ending nyer.. aku tatap la puas2 muka budak aku suka.. kah kah kah... layan jer...

ermm... seronok la papepun arini.. wlupun org ckp kelas tu boring.. tpaku pk dr segi positif.. so terima la ng seadanya.. dgr pengalaman org lain tu yang seronok..hehehe..

ok la.. tu jer kot aku nk tulis.. ermmm... esok aku nk balik.. balik jerantut feri...

maybe budak tu perasan or xperasan ng perangai aku.. aku harap dia tau ape sebabnyer.. klu xtau pun.. aku xkesah.. aku mmg da 'rancangan' ke arah tu..

2 comments:

LoStGuErReRos... said...

Bersabar bang bersabar!!!
Kalo jodoh takkan kemana-mana...
Bunga bukan sekuntum, kumbang bukan seekor...
Nasi Lemak tarok ayam dua... Siap!!!

Khairulnizam said...

babon tol

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails