Wednesday, January 06, 2010

Pengajaran..dan Pembelajaran..

harini 06012010.. ada sedikit perasaan segan nk masuk library.. huhu.. semuanyer gara2 blog aku dikomen oleh TKP.. hehe.. cmne leh xperasan.. bulan disember lak tu.. baru pg td aku tau.. huhu.. malu2.. blog dah la ntah ape2.. tmpt aku merapu.. huhu.. TKP tu maksudnyer.. Timbalan Ketua Pustakawan.. hehe... :p

arini praktikal..ok la.. berkawan ng FILE2 yang byk.. huhu.. pening gak mula2..tp best la.. sebab agak teknikal gak kejenyer... nk kena pk surat tu surat keluar or surat masuk.. pen merah pen biru..kak marah..xtau.. hehe...

time2 xde keje meringankan tulang g ke kaunter.. hehe... best gak lepak kaunter.. tgk org... tolong org.. macam2 jenis org ada.. orang-orangan jer xder.. baru la aku tau cmne perasan brother yg suka dok kat kaunter.. aku lepak library..time staf rehat.. pastu pas waktu pejabat.. eala.. klu balik awl pon bukan wat pe gak kat kolej.. guling2 then tido... kan xsihat tu.. bek duk library.. len online.. hahaha...

tp arini da pengalaman yang agak tawar la kot bagi aku.. adoi.. ntah mcmane.. lecturer tu woh aku speaking english ng dia.. berbelit2 lidah aku ni.. dia tau je aku budak praktikal.. terus dia speaking.. ada la dekat 10 minit drama omputih berlangsung.. huhu..

dah la time lect tu tgh berurusan ng aku.. hanset 2,2 bunyi.. mak aku tepon.. terpaksa la kensel2 kan.. aku kira ada la dekat 15 kali mak aku call.. campur skali ng panggilan adik aku.. berpeluh jap td.. huhu...

owh... wat masa ni.. malas aku nk aktif ng facebook.. tp farmville aktif.. :p..

kepada yang membaca blog ni... blog ni ditulis kat blogspot.. aku dah link ng fb.. so per aku type kat sini.. dia kuar kat fb.. huhu..

bye,,

p/s:teringin nk tgk membe aku sorg lagi tu wat blog.. dia tau komen je.. wat cepat aku nk tgk blog ko..klu 2 bulan skali update bek xpayah.. tp ada aku kesah?? blog ko kot?? hahaha....

3 comments:

Bee Bee World said...

hahha..aku taw ko nk suh saper wat blog..hhaa...

Yaya Johorean said...

YeZzaa.. saya dh buat blog... ahhah... pd yg x buat blog tu, x pyh laaa berlagak mcm ade blog... ntah pape...wt malu beb!!

Khairulnizam said...

:p

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails