Monday, November 09, 2009

aku dan dia.. TERIMA KASIH

061109 - 081109 : terima kasih aku ucapkan kepada dia yang sudi ikot aku pulang ke rumah baru2 ni.. aku bawak dia balik pon sebb nk wat esemen.. n nk tunaikan janji aku dulu ng dia.. so skrg tertunai sudah janji aku.. n maybe ni kenangan paling manis aku ng dia.. kenangan terakhir aku ng dia.. pasni maybe xjumpa dah.. byk kenangan aku ng dia.. satu je aku xdpt nk wat..xdpt nk bwk dia roda2 keliling kg aku.. cuaca xmenentu..
rasa sedih bile aku pk dah xlama aku ng dia utk bersama lagi.. dia ng kehidupan dia..aku ng kehidupan aku.. dia makin sibuk.. aku lak.. makin free kot?? hehe.. xtau la lg..
so..masa yang ada tinggal lagi seminggu ni.. aku cuba la utk menggunakan sebaik nyer. bukan shj ng dia.. tp ng kawan2 yang lain.. pasni masing2 da balik kg.. :( xle da nk men PES2010.. huhu...
kenangan wat WEB same2 maybe kenangan yang kami xkn lupakan.. abaikan la.. name pon kwn baik dr part1..

AKU PASTI AKAN MERINDUI DIA SAMPAI BILE2... :'( xde lagi DIA.. bebas buat selama2nya.

TERIMA KASIH kpd DIA kerana sudi menjadi KAWAN yang teristimewa buat aku selama aku berada di puncak perdana ni...

sekian... kay..

5 comments:

LoStGuErReRos... said...

TErharu aku geng... bukan aku kan??? haha...

deusXmachina® said...

Ustad ek

Apple Pie said...

hhmmm... itu kita tak tahu.

Khairulnizam said...

ada budak nk kena luku ni

Yaya Johorean said...

Dulu kau berdiri bersamaku

dan saling mengukir janji

bahwa kau kan selalu ada disini

susah senangku bersama kau tempuhi

ku hargai



kini kau dimana

meninggalkan ku sendiri tak berdaya

pesanmu padaku janganlah bduka

jangan menangisimu bila kau tiada

ku mencuba..



air mata pun jatuh ke pipi

mengingkari janji yang ku beri

kisah cinta sahabat sejati

tak berakhir bila engkau pergi

sahabatku kau kan kurindui

kerna kau takkan kembali



walau kau disana

namun doaku kan selalu bersama

maaf kernaku tak pernah tuk berkata

bahwa kaulah teman yang paling sempurna

yang ku ada..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails