Monday, November 10, 2008

Keluar bersama FiFAH.. best

arini (091108).. aku agak happy sebab dpt kuar mkn ng pah.. sronok.. sebab da byk kali nk kuar mkn.. n ni kuar makan yang first sejak kitaorg ptus.. Mekasih sebab sudi kuar lagi ng sy ni..

wlupun selalu jumpa dia dlm kelas.. tp perasaan jumpa bertentangan mata ni lain(ayat pelik la.. hurm) cm ada privasi la skit.. wlupun keliling org tgk aku ng pah.. nk pulak si LAH.. pelik jer pandang td..

tempat biasa la aku g mkn.. kat kandang.. KEDAI KAYU.. aku mkn mee bandung ng teh o ais jer.. pah mkn nasi goreng tomyam ng milo ais..

sronok la td.. kacau2 dia.. maklum lah da lama xcmtu.. aku pun rindukan senyuman dia.. sweet..

kitaorg duk kat kedai tu dr pukul 6 smpai la azan maghrib.. ish.. xpatot tol aku wat anak dara org cmtu.. klo tau di mak aku.. naya jer..

masa on the nk balik tu ada genggam tgn dia.. rindu wooo.. nk ngis pon ada gak.. yela.. syg sgt kat dia.. klo dia da ada org lain xtau ler cmne aku nanti. :p hope xgile.. hehe..

da nk ujung2 sem ni nk la habiskan masa ng dia.. nanti lama xjumpa.. sebab cuti.. mybe ari khamis atau jumaat ni klu ada kelapangan aku kuar lagi ng dia.. wlupun kat kandang jer.. tp byk la pengalaman manis bile ng dia..

td aku lupa nk ambik gmbr dia.. :-(

semua ada dlm kepala aku..

wak.. mekasih lagi sekali..

6 comments:

Radius.F said...

auuwww....
gila lah.. bila awak nak ajak saya keluar makan..
hahahahahaha..

nurul said...

awak sgt sentimental. :)

Nabilz said...

jgn jadi gile.. sape nak hiburkan kami pembaca blog anda ni nnt

Machine-X said...

jgn lupe stdy french yek...
awwwwww

YAYA said...

NIZAM MAT JIWANG... Ha3

Anonymous said...

PESANAN...BIAR JIWANG DRPADA
BRPURA2 OR CAM PLASTIK N PALSU..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails