Saturday, October 18, 2008

Penyesalan, kesedihan dan kesunyian….

Hari ni aku bangun agak awal dari hari lain. Bgun dengan tujuan untuk membasuh seluar yang dah berlonggok dlm bakul. Dalam 5 helai suar. Tp.. bukan sal membasuh aku nk citer.. hehe

Pagi ni da tenet.. agak pelik bg aku.. sbb slalu mane da tenet pg sabtu.. pas sidai suar yang aku basuh td.. g la online jup.. tgk ape yang boleh dibuat.. tempat pertama sudah tentu la blog aku.. wlupun xder org yang membaca.. tp aku xksah pon.. mybe xmenarik.. hehe..

Tetiba arini tergerak hati nk bukak frenster yang da lama aku x g tgk.. cian frster aku.. sejak da blog frenster di tinggalkan.. hehe..

Aku pon tgk la sape da update terbaru.. xsenior aku ng gf baru.. sian gf lama dia yang masih belajar same ng aku.. hehe..

Baru aku teringat.. aku da lama x view fster dia.. aku takot sebenarnye nk g page dia.. takot hati terluka.. sedih.. tp aku kuat kan semangat nk tgk ape yang terbaru dia wat.. tetiba airmata aku bertakung.. padan muka.. sape sroh bukak.. kan da kena.. :-(

Aku rasa menyesal gile ng ape aku da wat.. yela salah aku xreti nk jaga hati dia.. dia la yang aku rasa sgt sesuai ng aku.. sifat dia tu y wat aku tertarik masa first jumpa dia.. start masuk UiTM ni pun aku da dok usha dia jer.. tp tgk je la.. maklum la aku ni pemalu.. huhu...

Masa part 2 dia sekelas ng aku.. mmg jodoh aku.. tp tu la.. hubungan kitaorg xlama.. sedih sgt bile kehilangan dia.. skrg nk berbaik ng dia pon rasa segan.. dulu ada xnk jaga.. skrg sibok je.. kdg2 rasa sunyi gak.. mmg la slalu msj dia.. tp cm xder erti je bg aku.. mcm sia2 je.. mane la tau dia da ada y lain.. tp xnk bgtau aku.. mybe nk jaga hati aku.. :-p kononnye..

Dlm hati aku ada dia jer..

Rindu nyerr...... klu la diberi peluang aku akan jaga dia leklok.. insyallah..

1 comment:

xluwiex said...

mmg da ade yg laen..bukan die xnak bagitau,tapi aku suh die rahsiekan...hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails