Friday, August 29, 2008

Hari ni hari JUMAAT

nothing to say..

Arini aku bgun pukul 7pg.. tp bukan bangun terus mandi.. masih lagi bergolek2 di atas katil.. sejuk..
arini da kelas DATABASE pukul 9.. hurmmm... MALASNYEEEEEEEEEE... tp sebenarnye tu feveret subjek aku... aku mesej kwan baik aku.. tya kelas pukul brapa.. padahal da tau kelas pukul9.. saje nk abiskan cdit..huhu.. layan jer la.. dia ckp kelas pukul 9pg.. aku tgk jam kat hset masih lagi pukul 7 lebih.. sempat agi membuta ni.. mula2 aku kunci jam pukul 8.. tp diextent kan jd 8.30 pg.. hehe.. tido semula..

bile da bgun g mandi siap semuanyer.. aku pun gerak a ke fakulti.. ng malasnyer.. masuk jer kelas ramai lagi yang xdtg upernye.. kau igt da lewat da.. sebab jam da 9.05 pg.. ramai tido lewat kot malam td.. aku pun same.. ni kes xcukup tido la ni.. penat wooo... kelas pukul 10 tahan lagi.. ni kelas pukul 9.. pergh.. berat mata ku..

kelas pun bermula... Encik Husin.. mak aih.. setgh jam dirasakan seperti 2 jam.. punye la lama..kelas aku 3 jam.. waaa... ngantuk gile.. layan jer la per yang dia ckp.. nasib baik paham.. hehe.. masa kelas dia td ada wat tandatgn untuk hantar ke Menteri Besar Selangor.. sal kes tempoh hari.. spjg kelas dia.. ramai gile yang nk cium meja.. hehe.. aku ng man wat lawak jer kat blakang..bosan punyer pasal.. haha.. tamat jer kelas.. berkeliaran semua budak2 wahaha.... happy jer..

urmm.. fifah cantik arini.. comel jer.. huhu..

smpai umah.. aku mkn ar nasi yang aku bungkus kat fakulti td.. pas mkn.. relaks.. terus tertido.. xsedar jumaat.. :( sedihnyer.. terlepas jumaat..xnk da aku tido lepas ni..

aku sedar pukul 3 ptg.. igt nk smbung tido.. tp memandang baju berlogok xbasuh ag.. g la membasuh.. tp aku basuh cadar ng sarung bantal aku.. xselesa woo nk pakai lama2.. tp ada sstgh org satu sem dia pakai cadar yang sama... penat do membasuh cadar.. letih giler.. tp berbaloi la..wangi jer.. hehe..

ptg td aku lepak jer kat umah.. xder wat pape pun..just sambung wat report PR jer.. lepak punyer lepak..org da azan maghrib.. mandi.. solat.. pastu g kdai ibu.. beli makanan.. aku makn kuew teaw goreng td.. sama cm smlm.. xtau da mkn aper..

mlm ni aku nk siapkan report aku..pastu.. layan movie yang baru di ambik dr network.. hurmm..bile batman dvd nk ada.. huhu...

k ar korg..aku pon da keje lagi nk wat ni..

bubye...

1 comment:

xluwiex said...

hehe kuat ngat aok monteng jumaatnyer...insap2 laa wei...next JPK kerohanian akan buat spot check, sape xgi solat jumaat xdapat kolej sem depan...hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails